Glasfiks International Glasrenovatie

Glasfiks International Glasrenovatie

We realiseren ons niet altijd dat de wereld er zonder glas heel anders uit zou zien. Glas wordt op allerlei manieren toegepast. Functioneel bijvoorbeeld voor in woningen, boten en auto’s. u moet er niet aan denken dat er geen spiegels waren geweest….

Uw glas beschermt u, maar wat beschermt uw glas?
Onder de microscoop bekeken heeft glas een ruw oppervlak, vergelijkbaar met een kraterlandschap met pieken en dalen. Verontreinigingen vullen de dalen, reageren chemisch op het glas en vormen een vaste verbinding met het oppervlak. Vervolgens wordt het glas smerig, verkleurt het, verliest het aan transparantie en is het nog maar met heel veel moeite te reinigen en schoon te houden.
Uw glazen serre, uw glazen douchewand, uw gezandstraalde deuren, uw woning, uw kantoorpand, auto of boot. Al deze kostbare eigendommen worden dagelijks blootgesteld aan talrijke schadelijke invloeden. Daarbij gaat het niet alleen om natuurlijke luchtverontreiniging, maar ook om verontreiniging door weersinvloeden en krasschades door (ver)bouwactiviteiten of nog erger, vandalisme.

Wat kan Glasfiks voor u betekenen?
Nieuw glas is helder, briljant en transparant, gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Glasfiks zorgt ervoor dat uw glas de uitstraling en eigenschappen van nieuw glas zo lang mogelijk bewaart. Daarmee voorziet Glasfiks in een grote behoefte.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Glasfiks International Glasrenovatie

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Glasfiks International Glasrenovatie

  • Glascoating
  • Graveren

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De glaszetter-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Glasfiks International Glasrenovatie
Oudeweg 23
4301TC Zierikzee

+31 (0)111 414941

Deel deze pagina

Glasfiks+International+Glasrenovatie img