Schoor Buro Van Der

Schoor Buro Van Der

Buro van der Schoor in Bruinisse in Zeeland bestaat sinds 1970 en is reeds 35 jaar actief in gebouw onderhoud. Sedert 1998 zijn wij een samenwerking verband aangegaan met “Zeeland Raamfolie“, een Authorized 3M Windowfilm Dealer, vanaf die tijd hebben wij ons gespecialiseerd in glas laminaat.

Zonwerende raamfolies worden toegerust op plaatsen waar hinderlijke invloed van zonnewarmte, of schittering, wordt ervaren. Een aantal zonwerende raamfolies reflecteren permanent 80% van alle aangestraalde zonnewarmte . De UV. straling wordt tot 99% geabsorbeerd.

Soms is het onmogelijk de folie aan de binnenkant van ramen aan te brengen, bijvoorbeeld in dakramen van fabrieken of kantoren. De raamfolie kan in zo’n geval aan de buitenzijde van het gebouw op de ramen worden aangebracht. Deze raamfolies zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zijn verkrijgbaar in zowel zonwerende -als veiligheidsvarianten.

De raamfolies zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren: Amber, Brons, Koper, Neutraal, Zilver en Blauw-grijs.

Wij maken van gewoon glas veiligheidsglas!

• Inbraakwering
• Doorval beveiliging
• Splinterwering (voedingsindustrie)

Veiligheids glas laminaat (UHP van 3M) is een dunne, sterke, duurzame, zeer taaie polyester film voorzien van een speciaal ontwikkelde schokabsorberende lijmlaag – die aan de binnenkant van ramen wordt aangebracht. Deze raamfolie is voorzien van een optisch heldere lijmlaag die scherven en splinters bij glasbreuk bij elkaar houdt. Dit helpt om indringers af te schrikken en eigendommen tegen diefstal en vandalisme te beschermen. De schade kan hierdoor tot een minimum- meestal alleen het vervangen van gebroken ruiten- worden beperkt.

Deze folie is leverbaar in 3 verschillende types: twee transparante en een rookkleurige folie. Deze laatste uitvoering combineert veiligheidskenmerken me goede zonwerende eigenschappen, te weten 46 % van de zonnewarmte en een reductie van 58% van de hinderlijke schittering.

Alle films bevatten UV-filters die maximaal 99% van de schadelijke UV-stralen tegenhouden.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De glaszetter-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Schoor Buro Van Der
Nijverheidsweg 18
4311RT Bruinisse

+31 (0)111 482054

Deel deze pagina

Schoor+Buro+Van+Der img