Glashandel Daniëls

Glashandel Daniëls

Glashandel Daniels in Nootdorp, regio Delft, is een glashandel bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het verhelpen van schades, nieuwbouw en renovatie. Glashandel Daniëls was in 1948 opgericht door Wim Daniëls. Het familiebedrijf zet zich inmiddels al enige jaren voort onder zijn zoon Tino Daniëls.

Daarnaast is het mogelijk om uw eigen ideeën werkelijkheid te maken. Hiernaast ziet u een tafel bestaande uit geslepen glas, één van de vele mogelijkheden bij ons. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden eens rustig door te nemen.

U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

U kunt ons 24 uur 7 dagen in de week bereiken. Stel dat 's nachts uw raam wordt ingegooid, en u belt ons. Dan zijn wij er binnen het uur met een noodverziening, zodat u rustig verder kunt slapen. Daarbij mag u weten dat onze loods is gelegen aan huis, waardoor wij vaak eerder ter plaatse zijn dan de politie.
Wij repareren voor u enkel- en dubbelglas (waaronder lekglas). Daarnaast werken wij samen met diverse aannemers, dit betekent dat u voor renovatie of reparatie ook bij ons aan het goede adres bent.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Glashandel Daniëls

  • Renovatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De glaszetter-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Glashandel Daniëls
Burg G J F Tijdemanstr 16
2631RG Nootdorp

+31 (0)15 2123471

Deel deze pagina

Glashandel+Dani%C3%ABls img