Van Ruysdael Glas en Venstertechniek

Gesloten (wo 08.00 - 17.45)

Toon openingstijden

glaszetters - Van Ruysdael Glas en Venstertechniek - kaartoverzicht

Van Ruysdael Glas en Venstertechniek

Van Ruysdael maakt een gezonde isolatie mogelijk voor zoveel mogelijk mensen.

Van Ruysdael is een standard setter
Van Ruysdael is een 'standard setter' in de ontwikkeling van onze bestaande, gebouwde leefomgeving. Van Ruysdael richt zich op de wetenschappelijke thema’s: gezondheid, ethiek, ecologie, economie en cultuur. Nationale en internationale onderwerpen. We helpen mensen kennis en richting geven aan de dialoog rondom deze thema’s en (isolatie)maatregelen.

doel
Van Ruysdael gelooft dat mensen recht hebben op een mooie en gezonde leefomgeving. Niet alleen morgen, maar ook in volgende generaties. Dat betekent dat we investeren in ons cultuurgoed, het milieu en ons welzijn, want die zijn van onschatbare waarde. Dit doen we door producten te ontwikkelen en kennis over te dragen die deze verantwoorde, mooie en gezonde isolatie bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen.

product en ontwikkeling
Van Ruysdael is de grondlegger van isolerend enkelglas, van isolerende schuifraamtechnieken en van 'het nieuwe denken over isoleren'. Daarbij brengen we techniek, ecologie, economie en politieke maatstaven samen. De kenmerken van verschillende klassieke bouwstijlen vormen het culturele en esthetische uitgangspunt. Van Ruysdael levert nagenoeg onzichtbare en vooral gezonde vensterisolatie voor alle klassieke bouwstijlen van vòòr 1920 en voor de karakteristieke stijljaren ’20, ’30, ’50 en ‘60.

verkoop, expertise en ondersteuning
Van Ruysdael heeft twee expertisecentra. Eén in de historische techniekstad Delft Nederland en de andere in de hooggelegen, natuurrijke Alpenstad Albertville Frankrijk. Inspirerende locaties om techniek op een natuurlijke wijze te verbinden met natuur en cultuur. Via de contactpagina brengen we u graag verder.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.45
maandag8.00 - 17.45
dinsdag8.00 - 17.45
woensdag8.00 - 17.45
donderdag8.45 - 17.45
vrijdag8.45 - 17.45
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding willem palthe

  5 

Gedegen advies door de mensen van Van Ruysdael in Delft.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding willem palthe
Willem Palthe
6 jaar geleden
Zeer evenwichtig advies voor het herstellen en verbeteren van de schuiframen in mijn pand in Delft ontvangen van de Heren Van Ruysdael in Delft.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De glaszetter-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Ruysdael Glas en Venstertechniek
Postbus 3064
2601DB Delft

+31 (0)15 2139315

Deel deze pagina

Van+Ruysdael+Glas+en+Venstertechniek img